3, 2, 1, Comença un nou curs!

Hola família!

El cap de setmana passat vam aprofitar per reunir-nos uns quants membres de Sonríe y Crece. Tot i que ens trobem repartits per tot el món, vam fer un esforç i vam poder retrobar-nos. A la reunió vam fer una valoració de l’estiu i, a la vegada, vam començar a planificar el nou curs.

Quina alegria tornar-nos a veure i recordar les diferents anècdotes de l’estiu! Es respirava molta energia positiva i il·lusió per part dels membres. Tenim moltes idees i, sobretot, moltes ganes de preparar els esdeveniments d’aquest any, però el millor de tot, és que ens morim de ganes per compartir totes aquestes aventures amb vosaltres, com el concert de Nadal o el torneig de futbol solidari, entre d’altres.

A més a més, aprofitem per informar-vos que els nous voluntaris que aquest estiu han viatjat a Sabana Yegua, han decidit incorporar-se a l’equip. De manera que, la Mia, la Marta, la Mar, el Xema, el Guillem i el Mikel, ja són membres de la família SyC.

Un cop més, agrair-vos el vostre suport. Gràcies per confiar en nosaltres i en aquest projecte que tant ens estimem.

Una abraçada,

Els membres de Sonríe y  Crece

unnamed

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s