Vida a Sabana Yegua, dia a dia

Sabana Yegua es un poble molt alegre, tot i que els seus habitants tinguin

recursos limitats, en els seus carrers mai hi falta la “bachata” ni els ritmes tropicals. Això fa que el dia dia aquí sigui molt algadable.

A la nostra casa comencem el dia a les 7 del matí amb les primeres tasques de la casa, com fer l’esmorzar, recollir i fregar els plats, que cada dia canvien d’encarregats. Seguidament ens dirigim cap a l’escuelita que comença a les 9 del matí, on cada professor crida els nens de la seva classe per anar entrant adecuadament a la seva aula. Un cop dins, durant les següents dos hores cada classe treballa per reforçar tots aquells conceptes que haurien d’haver treballat durant l’any.

A continuació, excepte el dilluns (que és el dia que es va a Azua a fer la compra setmanal i es fa la neteja la casa) desde que s’acaba la escuelita fins a l’hora de dinar tenim temps lliure per gaudir per jugar amb els nens o fer algun encàrrec que es tingui pendent. A les 13:30 ens trobem altra vegada tots a casa per dinar junts i aprofitar per descansar, ja que a les 15:00 ja hem d’estar en marxa un altre cop per preparar les activitats de l’esplai que fem de 16-18h. Aquest any durant les primeres dos setmanes ens hem repeatit, tres es quedaven a l’esplai de Sabana Yegua on només anem a supervisar i donar un cop de mà, quatre a Proyecto 4 on les dos ultimes setmanes vàrem passar anar nomes 2 ja que els monitors dominicans ja saben portar les activitats sols, i finalment 4 al kilometre 13, on per falta de nens i monitors vam deixar d’anar-hi després de dos setmanes per donar la oportunitat a un altre poble que tenia moltes ganes de que hi anèssim, aquest es kilometre 15, un poble que ens ha sorprès molt gratament, i esperem poder seguir anant-hi els propers anys!

Un cop acabat l’esplai, tornem a disposar d’un temps lliure fins a l’hora de sopar, on ens tornem a trobar tots per passar una estona en familia i agafar forçes pel dia seguent!

Anuncios

2 comentarios sobre “Vida a Sabana Yegua, dia a dia

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s