EL VERANITO
EL VERANITO

EL VERANITO

Aquesta tarda hem visitat Proyecto 4, on també fem un Veranito com el de Sabana Yegua. Ha estat un èxit! Just començar el passeig pels carrers anunciant l’inici del veranito ens han començat a seguir nens. Esperem que aquest èxit es repeteixi dilluns!

Per altra banda, ahir vam fer la primera reunió amb els monitors de Sabana Yegua per organitzar el Veranito. Després d’explicar-nos com havien funcionat durant l’any i la campanya que havien fet, hem compartit amb ells les nostres idees per aquest estiu, les cuals els han semblat genial. Com a novetat, hem reservat els dijous als monitors dominicans perquè preparin les activitats.
Aquest estiu la campanya gira al voltant d’un colmadero (típic ofici aquí) que per culpa d’una multa es veu forçat a tancar el negoci i buscar un altre ofici. Cada dia al veranito els nens descobrirán una nova professió lligada un valor, per exemple: la policia anirà lligada a la honestedat. Esperem que gaudeixin igual o més que nosaltres de les activitats que els hem preparat!

IMG-20150716-WA0053IMG_20150716_181235866

0 comentarios

  1. Malena

    Guapooos!!! Us felicito per escriure tan puntualment en el blog. Sapigueu que els q seguim les vostres passes des de Barcelona valorem moltissim aquest espai on refectiu les vostres activitats i experiencies. Molts anims i q continueu gaudint com fins ara!! Jna abracada ben forta a tooots!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *