#CONTAGIASONRISAS
#CONTAGIASONRISAS

#CONTAGIASONRISAS

Bon dia!! JA SOM AQUÍ, JA HEM ARRIBAT.

Ja som a Sabana Yegua. De moment ens hem instal·lat i hem anat a Azua a fer la compra de la setmana. Pels nous ha estat tota una experiència díficil d’oblidar ja que vam haver de regatejar els preus dels aliments amb els venedors. També ens vam estrenar amb els viatges amb les gua-guas, tranquil·lament erem unes quinze persones pujades a la part del darrere, uns drets i uns asseguts, amb la sensació que en qualsevol moment podiem caure cap endarrere. Segur que repetirem!


Per altra banda també vam dedicar bona part del dia a fer una neteja general de la casa, desfer les maletes i ordenar les habitacions. El dia d’avui l’hem passat fent contacte amb la gent del poble (bombers, colmaderos,etc.) i hem fet una passejada pel barri de San Francisco per fer arribar a totes les families i sobretot als nens que ja som aquí i que estem preparats per començar tant les classes (escuelita), com les activitats de la tarda (el veranito).

Desgraciadament aquest any hi ha força sequera, la gent del poble diu que no plou des de fa més d’un any, fins i tot el canalito del poble està quasi buit. Esperem que amb l’arribada de l’època de pluges aquesta situació millori.

IMG-20150714-WA0019

IMG-20150714-WA0015

IMG-20150714-WA0016

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *