A rentar-nos les dents!

Hola a tots!!

Durant la nostra estada a Sabana Yegua hem volgut involucrar l’hàbit de respallar-se les dents, ja que aquí no tenen el costum de fer-ho i pateixen diversos problemes bocals. Per dur a terme aquest projecte d’higiène dental Sonríe y Crece ha realitzat durant tot l’any campanyes de recollida de respalls i pastes de dents en diverses escoles de Barcelona.

Vam plantejar possibles maneres per tal de que els nens aprenguessin correctament el valor que els volem transmetre. La millor opció va ser aprofitar els últims minuts de classe, per a que cada alumne a la seva aula i amb els seus companys i respectius professors de forma ordenada es respallessin les dents i aprenguessin com fer-ho de forma correcte i la importància que té aquesta activitat en el dia a dia.

L’últim dia de classe tots els nens i nenes s’han emportat un respall i una pasta de dents per a que puguin continuar amb aquest bon hàbit que han après. La valoració final ha sigut tot un ÈXIT!!!

Fins aviat!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s