A rentar-nos les dents!
A rentar-nos les dents!

A rentar-nos les dents!

Hola a tots!!

Durant la nostra estada a Sabana Yegua hem volgut involucrar l’hàbit de respallar-se les dents, ja que aquí no tenen el costum de fer-ho i pateixen diversos problemes bocals. Per dur a terme aquest projecte d’higiène dental Sonríe y Crece ha realitzat durant tot l’any campanyes de recollida de respalls i pastes de dents en diverses escoles de Barcelona.

Vam plantejar possibles maneres per tal de que els nens aprenguessin correctament el valor que els volem transmetre. La millor opció va ser aprofitar els últims minuts de classe, per a que cada alumne a la seva aula i amb els seus companys i respectius professors de forma ordenada es respallessin les dents i aprenguessin com fer-ho de forma correcte i la importància que té aquesta activitat en el dia a dia.

L’últim dia de classe tots els nens i nenes s’han emportat un respall i una pasta de dents per a que puguin continuar amb aquest bon hàbit que han après. La valoració final ha sigut tot un ÈXIT!!!

Fins aviat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *