La escuelita
La escuelita

La escuelita

Ja estem a la meitat del projecte i tot va sobre rodes!!

Durant la setmana d’adaptació vam realitzar les proves de nivell a tots els nens, tant de matemàtiques com de llengua. D’aquesta manera hem pogut classificar els nens segons els seu coneixements i així que aprenguin el màxim possible. Cada classe té assignat un color, per tal que els nens no siguin conscients de la diferència de nivells que hi ha.

A la classe dels més petits trobem als nens entre 6 i 7 anys on la Mia i el Javi ensenyen les vocals i els números, però sobretot ensenyen a comportar-se adequadament a l’aula, respectar als companys,professors i material. En segon lloc tenim la classe de color mamell (taronja en dominicà). La Sara i la Maria enseyen sumes i restes simples i comprensió lectora. Els bascos del grup, Mikel i Mai, s’han ajuntat per donar classes al grup vermell, on ja inicien les multiplicacions i intenten fer redaccions i dictats. La classe dels més grans la porten el Xema i la Carlota on ensenyen coneixements de llengua i matematiques a travès de la cultura i el raonament lògic.

A part dels 4 nivells hi ha la classe d’alfabatització, que la donen la Marta i la Mar, dedicada a nens de més de 9 anys que encara no saben llegir ni escriure. I per últim, el Guillem s’encarrega d’anar passant per les classes i agafant petits grups d’uns 4-5 nens per que practiquin la lectura i tingin interès i ganes de llegir pel seu compte.

Recordem que el principal objectiu del projecte de l’escuelita és reforçar els coneixaments i fer que els nens agafin gust d’anar a l’escola durant l’any.

Amb moltes ganes i il•lusió per les següents setmanes. Fins aviat!!!

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *